Vil du have mere tid til oplevelser?

Vi bruger i dag meget tid på at få hverdagen til at fungere. Der er arbejde, indkøb, madlavning, træning, familiebesøg og meget mere som hele tiden skal passes og ordnes. Men husker vi stadig at komme ud af hjemmet og få oplevelser som udvikler os og bringer os tættere sammen? Her får du i hvert fald et tip til hvordan du kan forkæle både dit hjem og dig selv samtidig med at du får mere tid i hverdagen.

Spar tid på rengøring og vedligeholdelse
et blødgøringsanlæg i dit hjem og spar en masse tid på kedeligt og fysisk hårdt rengøringsarbejde. Et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark fjerner kalken i dit vand så der ikke sætter sig kalkaflejringer på armaturer, vask, toilet, brusenicher, vinduer, glas, service osv. Derudover passer du bedre på dine vinddrevne hårdhvidevarer fordi der ikke sætter sig kalk i filtre og slanger. Dette betyder du ikke skal afkalke elkedel og kaffemaskine og skifte filtre på opvaskeren. Du slipper også for kalkpletter på glas og service og alle dine hårdhvidevarer skal bruge mindre sæbe når de vasker. Du behøver faktisk slet ikke at bruge skyllemiddel i vaskemaskinen og dit tøj forbliver blødt og holder farven bedre. Undersøgelser viser at vores vinddrevne husholdningsapparater kan forlænge deres levetid med op til 5 år ved at man fjerner kalken.  Derudover skal du heller ikke selv bruge lige så meget sæbe når du bader og din hud forbliver blød så du ikke skal bruge tid på at smøre dig ind i cremer og olier.

Du sparer penge og tid
Et blødgøringsanlæg kan altså spare dig for en masse tid. Faktisk op til 5 timer om ugen. Derudover sparer du også penge på afkalkningsprodukter og rengøringsmidler samt dele til vedligeholdelse på dine husholdningsapparater. Og faktisk samler dig sig også mindre kalk i din varmtvandsbeholder og vandrør hvilket gør at du kan spare op til 30% på din varmeregning. Al din tid og dine opsparet penge kan du nu i stedet bruge på oplevelser. Det kan være selvforkælelse for dig som fx en tur på spa salon, en gang massage eller lign. Du kan bruge mere tid med din partner på et lækkert hotel eller en weekendtur. Eller du kan tage på ferie med dine børn. Det er helt op til dig selv. Et blødgøringsanlæg er en god investering for både dit hjem, dig selv og din familie – så hvad venter du på?