Ny tandlæge fokuserer på oplevelsen ved et besøg

Der findes intet værre end at have tandpine samtidig med, at det bare er umuligt at få en tid hos sin tandlæge. Vi har nok alle haft oplevelsen af isninger i tænderne eller anden form for ubehag, for derefter at gå i flere uger på at kunne komme til en tandlæge – dette er dog ikke sagen hos den nye akut tandlæge Amager!

Tandpine – hvordan opstår det?

Tandpine er en af de mest ubehagelige former for smerte, hvorfor en hurtig og effektiv behandling er altafgørende. Men hvordan opstår tandpine i det hele taget?

Der kan være mange årsager til, at man oplever tandpine. Det kan være forårsaget af alt fra en løs tand, en påvirket visdomstand eller følsomhed, når man bider i en is eller en varm kartoffel. Uanset årsagen, er det vigtigt, at man kommer afsted til en tandlæge. I nogle tilfælde kan man sagtens vente en dag eller to med at komme til tandlæge, men i andre situationer, er det altafgørende, at der skal handles hurtigt.

Tandpiner behøver ikke at skyldes noget alvorligt, men det er alligevel hensigtsmæssigt at komme forbi tandlægen til et tjek, eftersom det kan kræve behandling, eksempelvis ved huller i tænderne. Om man har huller i tænderne eller ej, kan det være en tommelfingerregel, at jo hurtigere man kommer til tandlægen ved tandpine, jo bedre er det.

Hvornår er det behov for akut tandlæge Amager?

Det ligger lidt i navnet – men en akut tandlæge, er en tandlægevagt ved akutte behov. At opsøge en akut tandlæge kan give mening i forskellige tilfælde, hvoraf de mest almindelige er akut tandpine og ved traumer – eller i daglig tale, tandskader.

De fleste traumer opstår typisk i forbindelse med sport og transport, og det er sjældent man er i tvivl om, hvorvidt skaden er alvorlig, da det typisk både kan ses og mærkes. Her er det vigtigt, at man eksempelvis kontakter akut tandlæge Amager, så man hurtigst muligt kan blive klogere på skadens omfang blandt andet i forbindelse med en røntgenundersøgelse.

Men jeg har tandlægeskræk…

Lider man af tandlægeskræk, er man typisk mindre tilbøjelig til at ringe til tandlæge, når der opstår problemer. Dog er det vigtigt at huske på, at tandlæger hver dag behandler patienter med tandlægeskræk. Her er det vigtigt at have in mente, at tandlægen tager tingene i patientens tempo og sørger for, at vedkommende føler sig godt tilpas. Dermed søger de, at det bliver en god oplevelse – også ved akutte behov!